Foto: Saša Burić
JUBILARNI BROJ DVOMJESEČNIKA

Promocija GlorijeGLAM u srcu Dioklecijanove palače

– Cipele i torbice osnova su ženskog stila u ljetnim mjesecima – složile su se brojne dame na predstavljanju jubilarnog – pedesetog – broja dvomjesečnika GloriaGLAM održanog u četvrtak u prekrasnom ambijentu splitske prodavaonice Karla u srcu Dioklecijanove palače.

Najpoznatiji domaći lanac luksuzne obuće i modnih dodataka ove godine, naime, obilježava 25. rođendan, a kako su najomiljenije ženske „slabosti“ jedna od brojnih tema lipanjskog izdanja jedinstvenog lifestyle magazina bila je to prilika za zajedničku proslavu. Lice s naslovnice, zagrebačka glazbenica Sara Renar zbog poslovnih obaveza nije mogla doći u Split, no Karlinu ljetnu ponudu razgledali su brojni Splićani: Ksenija Prohaska, Neda Makjanić Kunić, Mia Jerkov, Marija i Jurica Pirić, Anamarija i Katarina Asanović, Marina Fernandez, Nada Šurjak i drugi.

–> NOVA GLORIAGLAM Sara Renar snimila modni editorijal u Chanelu

Foto: Saša Burić

Foto: Saša Burić

Osim u dobroj glazbi i slasnim delicijama uzvanici su uživali u ekskluzivnoj kupnji cipela M Missoni i Marc by Marc Jacobs s popustom od 20 posto, ali i razveselili druge – organizirana je humanitarna lutrija čiji je prihod išao za pomoć županijskoj ligi za borbu protiv raka.

Pogledajte fotogaleriju !

Napisala Dolores Tolić; Fotografije Saša Burić

Linker
26. travanj 2024 07:12