DAVID BECKHAM

Razgolićen u krupnom planu

Britanski nogometaš David Beckham (34) promovirao je u četvrtak svoju novu reklamnu kampanju u kojoj sudjeluje kao maneken za donje rublje modne kuće Emporio Armani. Na londonskom Selfridge dućanu osvanuo je 25-metarski plakat s njegovim likom, a Beckham je prisustvovao njegovom otkrivanju zajedno sa suprugom Victoriom i njezinom majkom Sandrom. Oko njih se našla rijeka uzbuđenih obožavatelja i obožavateljica te prezenter sportskih vijesti Gaby Logan koji je vodio „ceremoniju“ otkrivanja plakata.

Kako bi trenutak učinili svečanijim, organizatori su ogromni plakat vrlo postepeno razotkrivali koji je na kraju, na sveopće oduševljenje i uz vriskove uglavnom ženskog dijela publike, prikazao nabildani torzo zgodnog nogometaša.

Svi prisutni mogli su krupnom izdanju pažljivo osmotriti Beckhamove slavne tetovaže, zageliranu frizuru i savršene pločice na trbuhu. Iako nema ništa protiv foto sessiona, nogometaš je priznao da sam trenutak otkrivanja reklame uvijek dočeka s malom nelagodom. Na sreću, njegova supruga koja je također pozirala u reklami za Armani donje rublje, pomaže mu da lakše prebrodi takve krizne periode.

-Potrudim se da Victoria dođe sa mnom na takve manifestacije ili modna snimanja, pošto joj vjerujem u svim procjenama. Pomaže mi da se opustim, a vjerujte: stajati dugo vremena u donjem rublju na snimanjima reklamnih kampanja, nije najlakša stvar na svijetu – izjavio je Beckham.

Gordana Kolanović

Linker
30. travanj 2024 18:41