NIJE KRAJ

Razočarani Jacques želi otkriti istinu o Dori

Glasovima publike u superfinalu ovogodišnjeg odabira izvođača koji će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu mlada i nepoznata Daria Kinzer pobijedila je Jacquesa Houdeka , koji je slovio kao favorit. Umjesto da komentira natjecanje, konkurenticu i svoj plasman, Jacques je otad – zašutio. Čudno, s obzirom da je otpočetka natjecanja rado raspravljao o svojim i tuđim nastupima, komentirao konkurenciju i moguće pobjednike.

– Bok,dragi moji! Nisam dao ni jednu izjavu ni jednom mediju. Obraćam se isključivo vama jer vam se želim od srca zahvaliti na svesrdnoj podršci tijekom cijelog natjecanja i znam da ste razočarani – stoji u Jacquesovoj poruci obožavateljima na njegovoj službenoj stranici na Facebooku, iz koje se da iščitati kako je i razočaran i on, u kojoj u nastavku stoji kako će pjevač uskoro na press konferenciji ‘iznijeti cijelu istinu, kao i uvijek’.

Jacquesu Houdeku ovo je bio šesti neuspješni nastup na Dori i pokušaj da se izbori za nastup na Eurosongu, što je, priznaje, njegov dugogodišnji san. Jacquesovi obožavatelji pružili su svom omiljenom pjevaču punu podršku, komentirajući među ostalim kako ‘imamo slavuja, a u svijet stalno šaljemo vrane’.

Pogledajte Jacquesovu i Darijinu verziju pjesme “Lahor”:

­ ­

­

Linker
19. travanj 2024 14:01