ŠOPING U PARU

Renee Zellweger ima novog dečka

Američka glumica Renee Zellweger (40) u njujorškoj četvrti Soho obavljala je poslijepodnevni shopping u društvu misterioznog pratioca. No, zvijezda filma “Dnevnik Bridget Jones” odvojila se od muškarca s kojim je provela dan čim je opazila paparazze.

Glumica proslavljena ulogom u filmu “Ja, ja i Irena” bila je sportski odjevena u vjetrovku i tajice te se sakrila iza velikih tamnih naočala, ali ipak nije uspjela izbjeći nastrljive fotografe. Holivudska je zvijezda mršavija no ikad, a za njezin “fit”imidž zaslužan je, vjerojatno, i ubrzani tempo života koji vodi zadnjih godinu dana. Naime, ovog je ljeta, uz ostalo, u East Hamptonu u državi New York otvorila svoj restoran sa specijalitetima iz rodnog Texasa.

Pitanje je tko je novi muškarac u njenom životu, pošto se ovo ljeto nagađalo da je u vezi s glumcem Bradleyem Cooperom (34). Upoznali su se na snimanju horora “Case 39”, a ovo ljeto unajmili su i zajedničku sobu u luksuznom hotelu Arts Barcelona. Čini se da je ljepuškasti glumac stvar prošlosti, a da u svakodnevici i shoppingu glumici sada pomaže novi dečko.

Linker
02. svibanj 2024 01:28