GLORIA PROMO

Riješite se briga za manje od jedne kune dnevno i osigurajte svoj dom od 17 najčešćih opasnosti

Što je zajedničko poplavi, oluji, provali, udaru groma?

Oni su dio naše svakodnevice, potpuno su nepredvidivi – i mogu uzrokovati golemu štetu na stanu ili kući. Umjesto plaćanja nepotrebnih, visokih izdataka za sanaciju štete, bolje je osigurati svoj dom. Pogotovo kad je to toliko jednostavno i povoljno kao na Dosi.hr, prvom hrvatskom web shopu za osiguranja. Kad već ne možete biti sigurni hoće li se nepogoda dogoditi baš vama, barem možete biti osigurani.

Na Dosi.hr dostupna vam je jedinstvena polica osiguranja imovine i stvari kućanstva za kuću i stan. Možete ju ugovoriti u par klikova mišem po cijeni od samo 350 kn godišnje. To je manje od jedne kune dnevno, što smo svi spremni izdvojiti za miran san i rješavanje velikih briga.

Osiguranje kućanstva jedno je od najjeftinijih i najkorisnijih. Na Dosi.hr možete preko interneta ugovoriti policu koja vas štiti do 17 najčešćih opasnosti: požara, eksplozije, oluje, tuče, krađe… Osiguranje doma uistinu više nije luksuz, već odgovornost.

Polica uključuje i osiguranje osobne odgovornosti, što znači da pokriva štetu koju počine vaši ukućani i kućni ljubimci. Vaše dijete je u igri razbilo susjedov prozor? Možda je vaš ljubimac istrčao na cestu i izazvao prometnu nesreću? To se neće pretvoriti u neželjeno opterećenje kućnog budžeta, već u situaciju koju ćete brzo i lako riješiti.

Više informacija o povoljnom osiguranju doma potražite na Dosi.hr.

Linker
29. travanj 2024 20:18