TEŠKE OPTUŽBE

Novi problemi Nine Morić: Život su joj obilježili skandali i netrpeljivost s bivšim suprugom

Najuspješnija hrvatska manekenka s kraja devedesetih koja živi u Milanu našla se na meti optužbi bivšeg supruga Fabrizija Corone s kojim ima sina Carlosa Mariju.

Još preklani se Nina Morić hvalila uspjehom svog 20-godišnjeg sina Carlosa Marija Corone, svoga jedinca kojeg kojeg je 2002. godine dobila u braku s talijanskim fotografom Fabrizijom Coronom, koji je presudom talijanskog Vrhovnog suda 2015. zbog ucjene, prijetnji i iznude osuđen na jedinstvenu zatvorsku kaznu u trajanju od 13 godina i 2 mjeseca iza rešetaka. Ponosna mama Nina Morić tada je sinu povodom mature i završetka gimnazijskog školovanja poručila: "Volim te, šampione".

No, sada je priča sasvim drukčija, a 46-godišnju Ninu Morić su prema pisanju talijanskih medija 49-godišnji suprug i sin optužili za krađu. Prema njihovim riječima Nina Morić je ušla u stan bivšeg supruga pokrivenog lica, te se poslužila manjom svotom novca iz Carlosovog novčanika, te uzela 50 tisuća eura gotovine iz spavaće sobe.

image

Fabrizio Corona i Nina Morić 2002.

FRANCO CAVASSI/SHUTTERSTOCK

"Riječ je o novcu s računa moje tvrtke, a gospođa Morić ga je uzela i otišla taksijem. Pred očima našeg sina me opljačkala", tvrdi Fabrizio Corona, a očeve riječi potvrdio je i Carlos Maria, te dodao kako mu je majka zaprijetila tužbom ako potvrdi očeve riječi.

Nina Morić i Fabrizio Corona u braku su proveli šest godina, a u burnoj brakorazvodnoj parnici prštale su optužbe s obje strane. Nina je Coronu optužila za otmicu i iskorištavanje njihova sina, te tvrdila da je brigu o njemu vodila baka Vranka Morić."Za tebe ću se popeti preko svake planine, hodati na izgorjelom ugljenu, plivati ​​u oceanima... Ne postoji niti jedna prepreka koja me može zaustaviti da ti pružim ono što želiš, da te vidim sretnog... Jer si dao smisao mom životu ... Ti si MOJ ŽIVOT. Tvoja majka", poručila je Nina Carlosu u objavi na Instagramu 2020. "Sine moj, želim se izgubiti u tvom osmijehu, u tvojim očima punim svjetlosti i čistoće duše. Tvoja me odsutnost proždire", dodala je Nina tada, a njezine riječi prenijeli su mnogi mediji.

image

U visokoj trudnoći nosila je revije

MIMMO FRASSINETI/SHUTTERSTOCK

Život naše proslavljene manekenke koja je s Rickyjem Martinom snimila spot za njegov najveći hit "Livin‘ La Vida Loca", obilježili su brojni financijski i medijski skandali, te netrpeljivost i svađe s bivšim suprugom, samoprozvanim talijanskim "kraljem paparazza". Tako je u vrijeme pandemije korone Nina objavila video s razgovorom u kojem Carlos optužuje oca kako je medijima lagao da ima koronavirus, te da njega - zlostavlja.

image

Nina Morić na reviji Sophije Nubes lani

SIMONA CHIOCCIA/IPA/SHUTTERSTOCK

Zagrebački psihijatar dr. Slavko Sakoman, tetak manekenke Nine Morić, potvrdio je i kako je Carlos proveo tri mjeseca kod njega na terapijama, a nije tajna da je psihijatrijsku pomoć svojedobno trebala i sama Nina Morić zbog suicidalnih misli i pokušaja samoubojstva. Jedna od najljepših Hrvatica, kako su joj tepali mediji, svoj sadašnji izgled duguje estetskim operacijama i zahvatima, a pozornost posljednjih godina privlači svojim antiimigrantskim istupima. S obzirom na to da je i sama ekonomska migrantica, mnogi su je prozvali licemjernom te je podsjetili kako svoje talijansko državljanstvo, kojim se diči od 2005., duguje udaji za Fabrizija Coronu.

Linker
06. ožujak 2024 10:07