TV LICE

Robert Zuber: Zbog tužnih priča u ‘Misiji’ često plačem

Robert Zuber , HTV-ov urednik i voditelj, sa svojom je kolegicom Sanjom Mikleušević-Pavić proslavio najnoviji uspjeh “Misije”, koja je gledanošću pretekla tursku sapunicu “Ezel”, piše Jutarnji list.

Dakle, potukli ste turski hit? – Tako kažu podaci. Posljednju ‘Misiju’ gledalo je 9,3 posto, a sapunicu ‘Ezel’ 8,8 posto gledatelja. Ne krijemo da se nadamo da će rezultat ovog tjedna biti još bolji, naravno, u našu korist.

Jeste li se začudili kada ste doznali da ste gledaniji od sapunice? – Zapravo i nisam. I Sanja i ja smatramo da su ljudima emisije javnog servisa, gledateljima u konačnici zanimljivije. Mi u startu možda teže dopiremo do publike jer nemamo reklame kakve imaju sapunice, ali zato je konačnica naša.

Što pripremate za ovaj utorak? – Ugostit ćemo četiri glazbene dive: Ninu Badrić, Karolinu Gočevu, Aleksandru Radović i Mayu Sar, koje su se ujedinile u humanitarnoj akciji za prevenciju raka grlića maternice u regiji. U samoj emisiji naše gošće govorit će o ulozi glazbenika u humanitarnim akcijama.

‘Misija’ obiluje potresnim pričama. Je li vam se ikad dogodilo da pustite suzu radeći neki prilog? – Često, ali nastojim se suzdržati jer ljudi o kojima govorimo ne traže sažaljenje, nego pomoć.

Linker
27. travanj 2024 15:40