Sipa/Cropix
SNIMANJE NASTAVKA

Robin Williams ponovno u ulozi tatice u suknji

Priprema se snimanje nastavka filma Tatica u suknji u kojem bi poznati glumac ponovno trebao igrati glavnu ulogu, a redatelj filma ponovno će biti Chris Columbus (55), piše The Hollywood Reporter.

Robin Williams (62) je u originalnom filmu iz 1993. godine glumio nedavno razvedenog glumca koji se maskira u dadilju Euphegeniu Doubtfire i prijavljuje na posao kod svoje bivše supruge kako bi provodio više vremena sa svojom djecom.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Film je osvojio nagradu Zlatni globus za najbolju komediju i za najboljeg glumca, a uz Robina u filmu su glumili Sally Field i Pierce Brosnan.

Nastavak se planira snimiti još od 2001. godine, ali Robin i Chris nisu bili zadovoljni sa scenarijem sve do priče Davida Berenbauma koji je poznat po scenariju za filmove Vilenjak i Kronike Spiderwick.

Ipak ostaje pitanje je li Robin još uvijek zainteresiran za projekt s obzirom da je trenutno zauzet snimanjem nastavka filma Noć u muzeju 3, dio je postave humoristične serije The Crazy Ones, a u svibnju izlazi film The Angriest Man in Brooklyn u kojem glumi s Milom Kunis (30) i Peterom Dinklageom (44).

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Linker
13. kolovoz 2022 07:27