KEVIN SPACEY

Rođendansko boćanje na Pelješcu

Hollywoodski glumac i dvostruki oskarovac Kevin Spacey posljednji dan odmora u Dubrovniku, gdje je s društvom proslavio 50-ti rođendan, iskoristio je za kraću šetnju povijesnom jezgrom Grada.

Iako se proteklog vikenda vješto skrivao pred novinarima i fotoreporterima, u nedjelju je ipak „ulovljen“ u điru Stradunom kojim je prošetao u ružičastim bermudama i majici s natpisom „I walked all over London“. Koliko voli britansku metropolu, gdje je umjetnički angažiran u jednom od najstarijih londonskih teatara Old Vicu, Spacey je pokazao noseći na glavi šiltericu sa zastavom Ujedinjenog Kraljevstva.

KEVIN SPACEY Započeo rođendanski tulum u Dubrovniku

Medijskim „pratiteljima“ na glavnoj dubrovačkoj promenadi nije se pretjerano razveselio, pa je prvom prigodom utekao pred objektivima. Prije dolaska na rođendanski party u Dubrovnik, Kevin Spacey pojavio se i na filmskom festivalu, venecijanskoj Mostri, a zatim je u Grad doletio privatnim zrakoplovom u pratnji četrdesetak prijatelja s kojima je slavio u raskošnoj Villi Agave, u kojoj odsjeda drugu godinu zaredom.

Riječ je o zdanju u kojemu dnevni najam VIP posjetitelje stoji vrtoglavih 10 tisuća eura, tik do hotela „Excelisor“ u vlasništvu hotelijera Gorana Štroka. Prije Spaceya je krajem kolovoza u villi Agave gostovao njegov kolega Mickey Rourke.

Nakon rođendanskog petka, kišovitu subotu Kevin Spacey i njegovi prijatelji pripadnici filmske branše iskoristili su za izlet jahtama do mjesta Kobaš na poluotoku Pelješcu gdje su se u pratnji domaćina, vlasnika Jadranskih luksuznih hotela Gorana Štroka u restaurantu Luke Đuraša počastili pršutom, morskim delicijama i vrhunskim vinima, ali i boćali.

Nakon poslijepodnevne nedjeljne šetnje spomeničkom jezgrom Dubrovnika i predaha u „stožeru“ ville Agave, Kevin Spacey u nedjelju navečer zrakoplovom napušta Dubrovnik.

Gabrijela Bijelić/EPEHA

Linker
30. travanj 2024 16:55