Instagram
DOBRO ISKUSTVO

Ružan prvi razvod pripremio me na sve

Zvijezda reality showa Keeping Up With the Kardashians gostovala je u showu The Talk gdje je progovorila o razvodu od Brucea Jennera (65) i otkrila da ju je ˝stvarno ružan˝ razvod od Roberta Kardashiana pripremio na sve.

– Nije lako. Prošla sam kroz razvod s Robertom prije mnogo godina i nije bilo lako. Bilo je strašno, bila sam mlada i imala četvero djece. Ipak, na kraju smo postali najbolji prijatelji, ali nekoliko godina je bilo stvarno teško i ružno – priznala je Kris Jenner (59) i dodala da je tada mnogo naučila te da se takvom završetku situacije i ovog puta nada.

– To je odluka. Ljubav je odluka, razvod je odluka. Sada smo mnogo sretniji nego što smo bili zajedno i svi to osjećaju – izjavila je reality zvijezda.

Kris i Bruce Jenner predali su papire za razvod krajem rujna, a oboje su već pronašli nove ljubavi – Kris je nedavno viđena u zagrljaju dečka Coryja Gamblea , kojeg odobrava i njena kći Khloe Kardashian (30), dok je Bruce utjehu pronašao u zagrljaju najbolje prijateljice svoje uskoro bivše supruge, Ronde Amihire.

Linker
25. travanj 2024 00:52