Instagram/Gisele Bundchen
OTKRIO PRIVATNI KUHAR

SAMO ZDRAVO Strogi režim prehrane bivše Viktorijine anđelice

Otkrivena je tajna savršene linije bivše Viktorijine anđelice – privatni kuhar otkrio je što obitelj slavne manekenke jede te koje namirnice mora potpuno izbjegavati.

– 80% svega što jedu je povrće. Kupujem samo svježe i organsko povrće, a koristim i smeđu rižu, kvinoju, grah i proso. Ostalih 20% je nemasno meso: goveđi odrezak, povremeno patka i piletina. Od ribe najčešće pripremam divlji losos – otkrio je Allen Campbell, koji je prije nego je postao privatan kuhar slavne obitelji radio u Gansevoort hotelu u Miamiju.

Gisele Bündchen (35) i Tom Brady (38) par dana unaprijed znaju što će se naći na njihovim tanjurima kako bi mogli reagirati ako im Allen planira pripremiti nešto što ne vole, a strogog režima pridržavaju se i djeca – trogodišnja kći Vivian, šestogodišnji sin Ben i Tomov sin John (8).

Green juice lover! ❤️❤️❤️ Fã de suco verde!

Fotografiju objavljuje Gisele Bündchen (@gisele) Sij 25, 2015 u 8:20 PST

– Ne koristim bijeli šećer ni bijelo brašno. Koristim maslinovo ulje, ali nikad ne kuham s njim – za kuhanje koristim samo kokosovo ulje. Koristim himalajsku sol, nikad jodiranu. Ne jedu paprike, gljive ni patlidžane, a rajčicu eventualno jednom mjesečno. Ne piju kavu i ne konzumiraju mliječne proizvode. Djeca jedu voće, ali Tom ga izbjegava – otkrio je kuhar i dodao kako obožava svoj posao jer Gisele i Tom znaju cijeniti njegovu hranu.

Linker
02. svibanj 2024 18:03