Instagram
LJEPOTA JE ZDRAVLJE

Savjeti top modela: Kako održati zdravlje i mladolik izgled?

Vogue.co.eu je pitao super modele na koji način one održavaju svoje tijelo zdravim i vitalnim? Naravno, sve su se složile oko jednoga – prehrana! Sve kreće i završava na kvaliteti energije koju unosimo putem hrane. Naravno tu je i tjelovježba, san i unos tekućine!

U nastavku pročitajte što vam neke od najpoznatijih svjetskih modela savjetuju.

Miranda Kerr

“Svakodnevno jedem organski uzgojenu hranu i trudim se biti što aktivnija. Dok sam bila mlađa, bavila sam se gimnastikom, a kasnije sam nastavila vježbati yogu.”

Foto: Instagram

Rosie Huntington-Whiteley

“Odrasla sam na farmi, tako da ukoliko imam potrebu za detoksikacijom, jednostavno iz prehrane izbacim ugljikohidrate i rafinirani šećer. To je moj savjet za zdravu prehranu.”

Foto: Instagram

Doutzen Kroes

“Kad sam kod kuće sa svojom mamom, tada sam najsretnija i najzdravija. Zato se trudim što češće ići kući na duže vrijeme. Najbolje mi je kad odmaram u jednoj vremenskoj zoni.”

Foto: Instagram

Frida Gustavsson

“Opsjednuta sam vinyasa flow yogom!! Otkad živim u Švedskoj, imamo vrlo kvalitetnu morsku prehranu i trudim se pripremati što više ribe za zdravim prilozima.”

Foto: Instagram

Freja Beha Erichsen

“Proteklih mjeseci sam se privikla na popodnevno drijemanje. Zdrava prehrana mi je od velike važnosti, posebice voće i puno vode za zdravu kožu. Također sam prestala pušiti!”

Freja Beha Erichsen - 6/6/2012 - New York, New York - CHANEL Opening Party to Celebrate
/ BFA/SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Natalia Vodianova

“Jedina dijeta koju sam probala je ona prema krvoj grupi i nju prakticiram već pet godina. Važno mi je biti i izgledati zdravo jer zdrave djevojke dobivaju važne ugovore – ne možete glumiti zdravlje!”

Foto: Instagram

Erin Heatherton

“Započeti dan s malo kokosova ulja pomaže probavi i odlično je za energiju! Trudim se dovoljno spavati i piti puno vode, a držati se podalje od gaziranih i slatkih pića.”

Foto: Instagram

Gisele Bundchen

“Što staviš unutra, to će se vidjeti na van. Ne bojim se rada na sebi, a svoju prehranu i režim tjelovježbe pokušavam usaditi i svojoj djeci. Moj sin misli kako je brokula zapravo desert!

Foto: Instagram

Codie Young

“Važno je jesti puno voća i povrća! Ja obožavam povrće! Također se trudim dovoljno spavati. Što se tjelovježbe tiče, srećom volim puno šetati, trčati i vježbati jogu.”

Foto: Instagram

Lily Cole

“Najbolje se osjećam ako izbjegavam pšenicu, mliječne proizvode i šećer, ali ipak redovito napravim iznimku.”

Foto: Instagram

Irina Shayk

“Pijem puno vode, ali nisam nikada na dijeti. Ljudi imaju krivu predodžbu o tome da modeli jako malo jedu. Da me vide u restornu, shvatili bi koliko su u krivu! Bitna je ravnoteža.

Foto: Instagram

Stella Tennant

“Mislim da je sve kako treba, ako jedeš pravilno i uravnoteženo! Bez puno mudrovanja.”

 Stella Tennant - 6/3/2013 - New York, New York - STREET STYLE - 2013 CFDA Fashion Awards held at Alice Tully Hall at Lincoln Center, NYC. Photo Credit: Julio Gamboa/BFAnyc/Sipa USA/sipausa.11793089/*** Great Britain, Ireland, Australia OUT ***/1306040749
/ BFA/SIPAUSA/SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Linker
15. lipanj 2024 00:00