ZARUKE I PRINOVA

Sienna Miller - najljepše rođendansko iznenađenje

Sienna Miller nije mogla poželjeti ljepši dar za 30. rođendan. Britansku glumicu, rođenu 28. prosinca, zaprosio je četiri godine mlađi Tom Sturridge, njezin kolega i sunarodnjak, sin redatelja Charlesa Sturridgea i glumice Phoebe Nicholls, a “šuška” se i da je s njim u drugom stanju. Neki će reći da se sve dogodilo prerano, jer su u vezi manje od godinu dana, no oni koji ih poznaju tvrde da su uistinu skladan par.

Kako bi Sienna Miller, uostalom, mogla odbiti nekog tko se oko zaruka toliko potrudio? Sturridge je, naime, svoju dragu odveo u Pariz, u luksuzni hotel Ritz.

– Hotelsku sobu ispunio je cvijećem, kleknuo pred Siennu i izvadio starinski viktorijanski prsten. Upitao ju je bi li se udala za njega, a ona je, naravno, rekla “da” – otkrio je glumičin prijatelj, dodajući kako im vjenčanje, zasad, nije u planu. Bez obzira što je ona, navodno, trudna četiri mjeseca. Ni ona ni on, naime, nisu željeli potvrditi vijest o trudnoći (kao ni o zarukama), ali ih je “izdala” glumičina dvije godina starija sestra Savannah Miller. Na twitteru je napisala: “Oduševljena sam!”, a kad je netko od njezinih prijatelja napisao da nema veće sreće negoli kad netko na svijet donese dijete, jednostavno je odgovorila s – hvala. I njezina bliska poznanica je to potvrdila za američke medije.

– Sienna jedva čeka da postane majka. Napokon je našla ljubav svog života i nikad nije bila sretnija. Potpuno mu vjeruje – otkrila je.

To se ne bi moglo reći za Judea Lawa (39), glumca s kojim je prohodala 2003., dok su snimali film “Alfie”. Zaručili su se godinu kasnije, na Božić, a prekinuli u studenom 2006., kad se saznalo da ju je prevario s dadiljom svoje djece iz braka s glumicom Sadie Frost (46). Pomirili su se u prosincu 2009. – u međuvremenu je ona hodala s Balthazarom Gettyjem (36), oženjenim američkim glumcem koji se poslije vratio supruzi – da bi lani u veljači, bez ikakvog objašnjenja, objavili da ponovno prekidaju.

Pretpostavlja se da je razlog bio upravo glumac Tom Sturridge, inače prijatelj Roberta Pattinsona , zvijezde “Sumrak sage”. On se sviđa i njenim roditeljima, koji smatraju da je mnogo zreliji od Lawa iako je mlađi od njega, no ni oni ne žele potvrditi je li njihova kćer doista trudna i kad planira stati pred oltar.

Damir Leljak

Linker
24. travanj 2024 09:15