DOLORES LAMBAŠA

Skandalom do Hollywooda

Lavina posprdnih i prijekornih komentara sručila se na poduzetnika Josipa Radeljaka (65) i njegovu novu djevojku, 37 godina mlađu glumicu Dolores Lambašu, nakon što su u javnost procurile intrigantne fotografije snimljene na palubi Radeljakove jahte Lex. Dok se Lex ljuljuškao usidren u uvali Vlaka na otočiću Sv. Klement pokraj Hvara, a oko jahte paparazzi kružili poput gladnih morskih pasa, Radeljak i Dolores razuzdano su se ljubili, dodirivali i ludovali kao da su sami na pustom otoku.

Prizori s palube Lexa u mnogih su izazvali potrebu da, baš kao i Radeljak, ali iz sasvim drugih razloga, prstima začepe nos. Čini se da ni ostalim gostima na jahti nije bilo ugodno promatrati Radeljakove ekshibicije s vatrenom “malom iz Pa kova sela”. Uz Dolores Lambašu, koja mu je jahtu pretvorila u ploveći cirkus, Radeljak je na Lexu ugostio i svog najboljeg prijatelja Filipa Zoričića Zlatana te dugogodišnju prijateljicu Mirjanu Mijojlić.

Radeljakova prijateljica Mirjana Mijojlić, filmska producentica iz Beograda koja je 18 godina živjela i radila u Hollywoodu. Surađivala je, među ostalim, na filmovima “Material Girls” i “Savior” te televizijskim serijalima “Crusoe”, “Put oko svijeta u 80 dana” i “Sherlock Holmes”. Nagađa se kako je upravo obećanje da će je upoznati s Mirjanom Mijojlić, ženom s odličnim vezama u Hollywoodu, bila udica kojom je Radeljak u manje od 48 sati na ATP turniru u Umagu vjerolomnu Dolores izvukao iz naručja Frane Lasića.

Nevio Pintar

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o ljubavnoj vezi Dolores Lambaše i Josip Radeljaka pročitajte u Gloriji broj 762 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
28. travanj 2024 23:19