Who Say
UVIJEK ISKRENA I DUHOVITA

Sofia Vergara otkrila jednu stvar koju bi promijenila na svom zaručniku

U novom broju Vanity Faira slavna holivudska glumica otkrila je brojne zanimljivosti o svom izgledu i vezi sa slavnim glumcem.

– Oduvijek imam problema s grudima i teško si pronalazim odgovarajući grudnjak pa sam zato jedno vrijeme redovito kupovala u trgovinama specijaliziranim za striptizete – izjavila je Sofia Vergara (42) i objasnila kako su grudi u njenom slučaju velik problem.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

Međutim specifična građa tijela, osim odabira grudnjaka, predstavlja problem i za odabir idealne večernje haljine pa tako najčešće bira toalete koje laskaju njenoj figuri, a rađene su po mjeri.

– Mediji me često optužuju kako uvijek imam isti, sirena oblik haljine, a ja bi im s mnogo psovki najradije odgovorila da postoji jako dobar razlog zbog kojeg je to tako – izjavila je glumica poznata po svojoj vedroj naravi i dobrom smislu za humor.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Međutim, bez obzira na probleme s kojima se slavna glumica susreće, mnogi se slažu kako uvijek izgleda besprijekorno i dotjerano, a to isto misli i njen zaručnik Joe Manganiello (38).

– Joe je jako dugo molio za moj broj mobitela, a kad ga je konačno dobio i pojavio se na snimanju mog filma Vruća potjera postali smo nerazdvojni – izjavila je Sofia i dodala kako je jedina stvar koju bi na svom zaručniku promijenila – činjenica da je četiri godine mlađi.

JLP

Foto: JLP

Linker
25. travanj 2024 15:18