onay davus/Flickr
ZA SUHU I OŠTEĆENU KOSU

Stiglo je revolucionarno rješenje za suhu i beživotnu kosu

Najnovija inovacija u njezi kose je revolucionarni Kera Detect sustav za obnavljanje kose koji ciljano obnavlja vlas upravo tamo gdje je potrebno.

Lijepa i njegovana kosa san je svake žene, ali pod utjecajem hladnog i suhog zraka, zbog tretiranja kose toplinskim uvijačima i sušilima te zbog bojanja ona može postati oštećena, suha i bez sjaja.

Rješenje za suhu i beživotnu kosu je revolucionarni Kera Detect sustav koji pronalazi oštećene dijelove vlasi, obnavlja vlas upravo tamo gdje je potrebno te njeguje, jača i štiti kosu.

NIVEA-ina najnovija inovacija jedinstvena je kombinacija triju komplementarnih aktivnih tvari: sastojka za obnovu vlasi, pantenola i peptida.

Vlas je obnovljena upravo tamo gdje je potrebno zahvaljujući aktivnoj tvari koja otkriva površinska oštećenja. Nakon toga pantenol jača vlas iznutra, a peptidi ju obavijaju zaštitnim slojem.

Zagreb 180116. Nivea, kosa

– Kera Detect sustav sadrži pozitivno naelektrizirane molekule koje privlače negativno naelektrizirane dijelove kose te ju tako obnavljaju točno na mjestima na kojima je oštećena, dok je istovremeno štite i čine mekom. Kako bismo olakšali svakodnevne izazove žena u njezi kose, NIVEA već godinama ulaže u inovacije i razvoj novih proizvoda te postavlja nove trendove u segmentu njege kose – rekla je Marion Detert, stručnjakinja za kosu iz odjela za istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf.

NIVEA Repair&Targeted Care linija za suhu i oštećenu kosu, koja sadrži šampon i regenerator, temelji se na novom inovativnom Kera Detect sustavu, a sadrži i njegujuću formulu s Nutri Essences: dragocjenim uljem makadamije i Eucerit®-om.

Žene vjeruju NIVEA inovacijama što su pokazali i sjajni rezultati testiranja – pogledajte u fotogaleriji kako su se novi proizvodi dojmili žena koje su testirale šampon.

Powered by NIVEA

%CODE1%

Linker
25. travanj 2024 09:55