GLORIA PROMO

Što žene očekuju od dezodoransa?

Svaka se žena tijekom života, vjerojatno nekoliko puta, susrela s istom dilemom: “Koji dezodorans odabrati za najučinkovitiju zaštitu protiv znojenja i kako u moru dezodoransa izabrati onaj pravi”?

Istraživački tim Beiersdorfa proveo je globalno istraživanje u kojem su pitali više od osam tisuća žena što očekuju od dezodoransa. Većina žena je odgovorila da im je važna pouzdana i sigurna zaštita, ugodan i dugotrajan miris te uz sve to osjećaj meke i suhe kože, bez tragova na odjeći. Kada pomisle na dezodorans žene zamišljaju nježan miris, osjećaj svježine i čistoće.

Vođeni potrebama i željama žena istraživači u Beiersdorfovom odjelu za razvoj i istraživanje razvili su NIVEA Powder Touch dezodorans s novom, ultralaganom formulom na bazi praha kaolina, prikladnom za sve tipove kože.

Kako im je to uspjelo, objašnjava Beiersdorfova znanstvenica Björna Windisch: “NIVEA Powder Touch je prvi antiperspirant u ženskom segmentu dezodoransa koji sadrži kaolin. Taj dragocjeni prah u NIVEA Powder Touch dezodoransu pruža neodoljivu mekoću kože i iznimno brzo sušenje. Osim toga, u procesu testiranja potrošači su potvrdili da ne ostavlja trag na odjeći ili koži”.

Dakako u Beiersdorfu, nisu zanemarili osjećaj svježine koji žene očekuju, a ovaj dezodorans oduševljava mirisom koji kombinira citrusne note bergamota i naranče s ružom i đurđicama.

Dakle, nema više dileme. Ugoda, zaštita, sigurnost, svježina, mekana i suha koža – sve zahvaljujući NIVEA Powder Touch dezodoransu.

O tome kako je Beiersdorfovim znanstvenicima pošlo za rukom razviti jedinstveni dezodorans s prahom kaolina za 48 satnu zaštitu protiv znojenja i neodoljivu mekoću kože pogledajte u ovom videu:

Linker
15. travanj 2024 02:55