PETA GODIŠNJICA

Stručnjaci i sportaši vole vrhunske dodatke prehrani

Zbog suvremenog tempa života ne možemo uvijek u organizam unijeti sve potrebne hranjive tvari pa su dodaci prehrani često nužni, a znaju to sportaši, liječnici, farmaceuti i nutircionisti koji su došli u hotel Esplanade obilježiti pet godina kako je na na hrvatskom tržištu prisutan Solgar, brend dodataka za prehranu vrhunske kvalitete i inovativnih proizvodnih procesa.

Solgar je za svoje goste pripremio predavanja vrhunskih stručnjaka – o dobrobiti dodataka prehrani govorili su Richard Passwater, svjetski poznati biokemičari i doc. dr.sc. Dario Rahelić, predsjednik Hrvatskog društva za dijabetes i bolesti metabolizma. Nakon predavanja, gosti su se opustili uz dvosatni koncert Massima Savića.

U predavanjima uživali su dr. med. Sanja Boras, spec. ginekologije i porodništva iz Poliklinike Nola, dr. sc. Romana Kajfež i dr. sc. Tanja Kajfež Novak, vlasnice tvrtke Clinres – farmacija, hrvatski nogometni reprezentativac i zvijezda Intera Mateo Kovačić i svjetski prvak i hrvatski rekorder u ronjenju na dah Goran Čolak.

Linker
20. travanj 2024 14:05