ČEKAJU VAS BROJNA IZNENAĐENJA

SUPERNOVA priprema najbolju proslavu povodom 1. rođendana

Shopping park SUPERNOVA Zagreb u subotu, 23. svibnja, slavi 1. rođendan.

Uz brojna iznenađenja, pripremili smo i bogat zabavni program – od mogućnosti lebdenja u plinskom balonu, koncerta za velike i male, delikatesnog roštilja i osvježavajućih napitaka, ali i mogućnosti sudjelovanja u velikoj nagradnoj igri i osvajanja vrijednih nagrada.

U shopping centru SUPERNOVA zabavni program će trajati od 12.00 do 21.00 sat, a najmlađi će moći uživati u rođendanskim radionicama, pogledati zabavnu predstavu «Životinjsko carstvo» te se družiti s veselim rođendanskim ludama uz kokice i šećernu vunu. Želite li za uspomenu ponijeti svoju karikaturu, ne propustite biti model našem vrsnom karikaturistu.

Zabavni program ispred SUPERNOVE počinje u 16.00 sati. Tko se ne boji visine i želi doživjeti predivan pogled na Zagreb i okolicu, može isprobati lebdjeti u plinskom balonu dok se oni manje hrabri mogu počastiti vrhunskim roštiljem i osvježavajućim napitcima, te se opustiti uz zabavne note benda Boom Pacha Boom i anđeoski glas polufinalistice showa «The Voice», Ane Opačak. Bit će tu još pregršt iznenađenja i zabavnih trenutaka.

Ako mislite da će sve proći bez velike torte i glazbene rođendanske čestitke, posjetite nas i provjerite, jer je cjelodnevna zabava namijenjena svim uzrastima. A svoju sreću možete okušati i u velikoj SUPERNOVA nagradnoj igri «SUPERNOVA slavi i vodi te u Dubai!» te osvojiti vrijedne nagrade.

Linker
05. svibanj 2024 00:39