ZADNJI ROMANTIK

Slavlje na Ibizi: Maja Šuput objavila povijesnu suprugovu izjavu povodom 4. godišnjice braka

Popularna pjevačica i televizijska voditeljica sa suprugom Nenadom Tatarinovom na Ibizi slavi četvrtu godišnjicu braka.

Pjevačica i TV voditeljica Maja Šuput ponovno je dokazala da zna slaviti sa stilom. Sa suprugom Nenadom Tatarinovom na Ibizi slavi četvrtu godišnjicu braka, a u luksuzno španjolsko ljetovališe poveli su i sinčića Blooma. "Sretna ti 4. godisnjica braka ljubavi moja Volim teee i nek nam je jos 100 ovakvih", napisala je Maja Šuput uz fotografije para na večernjoj zabavi.

Maja je u pričama na svom profilu na Instagramu objavila nekoliko videa i fotografija na kojima se vidi u kakvom luksuzu uživaju, a u jednom od videa navela je i suprugovu "povijesnu izjavu".

"Danas nam je četvrta godišnjica braka i rekao sam da se mene pita, da bih se oženio još jednom, još jednom, još jednom, još jednom. Četiri puta, četiri godine, za svaku godinu još jednom", izjavio je romantični Nenad Tatarinov, a Maje Šuput ispričala je kako je izgledao njegov prvi susret.

image

Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom

INSTAGRAM

Prvi put su se našli poslovno, a Maja ga se sjetila kad je 2017. morala nabaviti rekvizite za snimanje. Tim povodom su se ponovno našli u Šibeniku i to je bio početak njihove romanse. Nenad Tatarinov se zbog Maje marao navinkunti na stalnu medijsku pažnju, jer svaki njihov zajednički izlazak privlači pozornost, a svojoj supruzi je pomogao u kreiranju dijela njezinog poslovnog carstva i brenda Majushka,. na koji su jako ponosni i smatraju je svojim zajedničkim poslovim pothvatom.

image

Cijela obitelj se voli zabavljati

INSTAGRAM

Inače, Maja i Nenad upoznali su se 2017. godine, a Maja je vijest o njihovoj ljubavi objavila u studenom iste godine i nakon samo pet mjeseci vezi Nenad ju je zaprosio na Maldivima. Par je uplovio u bračnu luku u svibnju 2019., a 2021. godine rodio im se i sinčić Bloom, čiji svaki korak Majini obožavatelji prate na društvenim mrežama, čija je Bloom neosporna zvijezda.

image

Maja Šuput sa suprugom i sinom

INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT
Linker
17. travanj 2024 03:52