U NOVOJ GLORIJI

Supruga nije željela da budem na porođaju

Prvi pobjednik reality showa Big Brother, bjelovarski tatoo majstor i samouki slikar, okružio se samim muškarcima: nakon dva sina iz prvog braka, i dva sina koja mu je u miraz donijela druga supruga, nedavno je opet postao otac – naravno, muškog djeteta.

Bjelovarac Saša Tkalčević (43) od pobjede u Big Brotheru postao je djed, razveo se od supruge Nataše s kojom ima dvojicu sinova, ponovno oženio s 36-godišnjom Mirelom te nedavno dobio dijete.

– Neo, čije ime na starogrčkom znači “nov”, rođen je 6. srpnja oko deset navečer u bjelovarskoj bolnici. Supruga nije željela da budem na porođaju pa sam u hodniku grizao nokte. Osjećaj je puno drukčiji nego prije 22 godine kad sam prvi put postao tata jer sam sad, pouzdano, mnogo zreliji – otkrio je Saša, koji se devet dana prije Neovog rođenja oženio njegovom majkom.

U novom broju Glorije, koji je u prodaji od 30. srpnja, pročitajte kako su se Saša i Mirela upoznali, kako je izgledalo vjenčanje te pogledajte ekskluzivne fotografije Saše s novorođenim sinom.

Još ovaj tjedan u prodaji su ekskluzivne Gloria japanke!

Napisao Damir Leljak

Linker
26. travanj 2024 10:40