Nikola Vilic / Hanza Media
EKSKLUZIVNO

Svaki pokušaj razgovora je konflikt

Srpski biznismen Milan Popović (50) pridružio se udruzi hrvatskih očeva jer smatra da su potrebne sustavne promjene koje bi omogućile da majke i očevi koji su se razveli ili rastavili doista odgajaju zajedno djecu.

Kralj bakra s bivšom partnericom Severinom Kojić ima četverogodišnjeg sina, a u opširnom intervjuu za Gloriju naglasio je kako se zajednička skrb potpuno ignorira te da očevi ne odlučuju o važnim stvarima u djetetovom životu.

Zašto dvoje situiranih, uspješnih i zrelih ljudi – poput vas i vaše bivše partnerice – ne može pronaći zajednički jezik?

– Kad se potpuno ne razumijete, kad su vam interesi potpuno drukčiji, kad se ne možete usuglasiti ni oko jedne teme, svaki pokušaj razgovora je konflikt. Da smo se razumjeli i da smo se mogli dogovoriti, ne bismo se ni rastajali, nego bismo ostali zajedno – izjavio je Milan Popović u intervjuu u kojem otkriva što prema njegovom mišljenju nije dobro u sustavu te koji su sljedeći koraci udruge.

Napisale Diana Šetka i Snježana Dragojević Harapin

Novi broj Glorije, koji je u prodaji od 31. ožujka, donosi i veliki specijal o zdravom mršavljenju – 10 najboljih režima prehrane, savjeti dijeteloga i nutricionista te najbolje namirnice za vitku liniju.

Linker
03. svibanj 2024 11:51