ADRIANA LIMA

Tajno vjenčanje sa srpskim košarkašem

Nakon gotovo trogodišnje veze, brazilska manekenka Adriana Lima udala se u tajnosti za srpskoga košarkaša Marka Jarića na Valentinovo. Romantični mladenci nisu htjeli raditi spektakl od svojeg vjenčanja, već su na Dan zaljubljenih stupili pred matičara u gradiću Jackson u američkoj saveznoj državi Wyoming, a uz njih su bili samo kumovi i najbliži prijatelji.

– Uzbuđeni smo zbog naše zajedničke budućnosti. I doista se veselimo velikoj svadbi, koju ćemo za naše prijatelje i rodbinu napraviti na ljeto – kazala je 27-godišnja manekenka za američki časopis People. Još uvijek se ne zna gdje će biti “prava” svadba, ali pretpostavlja se da će ju sretni par napraviti u Brazilu ili Srbiji, domovini 29-godišnjeg košarkaša NBA momčadi Memphis Grizzlies.

Lima i Jarić zajedno su od 2006. godine, a zaručili su se 12. lipnja prošle godine, baš na manekenkin rođendan. Zaruke su tada proslavili krstarenjem po Jadranu, gdje su se na Hvaru našli s prijateljima Sanjom Duggan i Franom Barbierijem, a tek treba vidjeti koju će destinaciju odabrati za medeni mjesec.

Josip Jurčić

Linker
23. travanj 2024 05:11