Matej Dokic / Cropix
ISKRENO O MAJČINSTVU

Tamara Loos: Zbog kćeri nemam više taj luksuz biti sebična i razmažena

Radijska i televizijska voditeljica Tamara Loos prije pet mjeseci postala je majka malene djevojčice Vere. Iako je to bila ljubav na prvi pogled, bio je potreban određen period prilagodbe na novu životnu ulogu i odgovornost.

Simpatična i vrckava voditeljica za Jutarnji hr otkrila je kako se od rođenja malene Vere njena svakodnevnica nije bitno promijenila. Nikad nije bila partijanerica, uvijek je više voljela kućna druženja pa joj ne pada teško biti uglavnom doma.

– Nikad nisam radila dramu oko djeteta. Mislim, pa toliki ljudi su roditelji… Uostalom, nema prirodnije stvari od razmnožavanja. Ali pomoć sam imala – izjavila je Tamara i dodala kako nema iluziju da će kćer oblikovati u savršeno ljudsko biće.

– Nisam u stanju ni samu sebe pretvoriti u sve ono što želim biti. Ali se trudim. I zato sam sad u fazi kad više Vera mene odgaja nego ja nju. Nemam više taj luksuz biti sebična, razmažena, zbog gluposti – otkrila je voditeljica i dodala kako bi najviše voljela da joj kći bude sretna.

– Vidim da ima svakakvih ljudi, a najmanje ih ima sretnih – zaključila je Tamara i dodala kako bi u budućnosti voljela imati još djece.

Linker
13. travanj 2024 02:08