Instagram
OBZNANILA FOTOGRAFIJOM

Taylor Swift dobila poziv koji se ne odbija

Pjevačica poznata kao dežurna najbolja prijateljica u svijetu slavnih dobila je poziv za kumstvo, a takvo što se, kao što znamo, ne odbija – drugom djetetu Jaime King (35) bit će krsna kuma čime se pohvalila na Instagramu.

Taylor Swift (25) na društvenoj mreži objavila je fotografiju na kojoj kleči ispred trudničkog trbuha svoje prijateljice, glumice Jaime King, te najavljuje kako će biti kuma njenom drugom djetetu.

Foto: Instagram

I Jaime, zvijezda serije Južnjačko srce, objavila je fotografiju s kumom Taylor i napisala kako će pjevačica uvijek paziti na svoje kumče.

And @taylorswift will forever be looking over our new baby @kyle_newman -we all love you!!!! Xx

A photo posted by Jaime King (@jaime_king) on Mar 1, 2015 at 9:40pm PST

Jaime je u braku s Kyleom Newmanom od 2007. i imaju 16-mjesečnog sina Jamesa. Glumica i njen suprug jako su željeli djecu te prošli pakao prije negoli su dobili prvo dijete jer je Jaime imala pet spontanih pobačaja.

Glumica s pjevačicom – koji znaju nazivati i profesionalnom najboljom prijateljicom zbog njenih instant prijateljstava s mnogim slavnim ženama – prijateljuje već neko vrijeme te za nju ima samo riječi hvale:

– Taylor je zabavna, draga i velikodužna prijateljica i jako sam sretna što ju imam – rekla je nedavno Jaime o kumi svog nerođenog djeteta.

Linker
20. travanj 2024 11:13