HRT
NAJLJEPŠI GLAS HRVATSKE

THE VOICE Nakon prve emisije Indira ima najviše kandidata

Prva emisija showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, od ukupno njih 15, donijela je mnoga uzbuđenja, a emisiju su otvorili mentori zajedničkim nastupom.

Sjajni natjecatelji pokazali su da Indiri Levak, Jacquesu Houdeku, Tonyju Cetinskom i Ivanu Dečaku izbor neće biti nimalo lak.

U predizborima održanima u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu među gotovo 2.500 prijavljenih izabrano je 97 kandidata, koji su dobili mogućnost glasovne sposobnosti predstaviti na audiciji pred mentorima. Svaki od mentora na audicijama mora odabrati 12 pjevača koji će činiti njihov tim, a koje će dalje poučavati s glazbenim stručnjacima – savjetnicima mentora.

Mentori kandidate tijekom izbora ne vide, već ih samo čuju, a svakog koji im se svidi mogu odabrati pritiskom na gumb ˝Moj glas˝. U slučaju da više mentora želi istog natjecatelja kreće nadmetanje između njih i tada oni moraju uvjeriti kandidata da će mu biti najbolji mentor.

Indira, Ivan, Jacques i Tony u tim su se nadmetanjima u prvoj emisiji dobro zabavljali, a nisu izostala ni sitna podbadanja. Prvu emisiju s najvećim brojem kandidata završila je Indira – čak njih troje, dok su ostali mentori izabrali po dvoje pjevača.

HRT

FOTO: HRT

Linker
17. travanj 2024 23:27