SLAVNA GOŠĆA

Tina Turner se zabavlja u Dubrovniku

Svjetski poznata rock pjevačica Tina Turner (72) jutros je stigla u Dubrovnik, javlja Dubrovački vjesnik, a prenosi Jutarnji list .

Svjetska diva doletjela je nezapaženo iz švicarskog Lugana tako da je primjećena tek pri izlasku iz zračne luke čiji su je djelatnici dočekali s cvijećem.

Rock & roll baka, koja se u poslijednje vrijeme rijetko pojavljuje u medijima te ne nastupa na turnejama, nije zahtjevala nikakav VIP tretman. S aerodroma se uputila u Grušku luku gdje se ukrcala na luksuznu jahtu Lady Marina, javlja Dubrovački vjesnik.

– Vaš grad je predivan. Pravi raj – kazala je Tina Turner okupljenim novinarima internetske stranice DubrovnikTV.net, ali odmah opovrgnula njihovu opasku da slavi nečiji rođendan.

– Ne slavimo ničiji rođendan, samo imamo ljetnu zabavu – rekla je slavna pjevačica te odmah i zapjevala “Summertime”.

Jahta Lady Marina jedna je od 100 najvećih na svijetu i u vlasništvu je švicarskog milijunaša Sergia Mantegazza. Dugačka je 64 metra, luksuzno opremljena, a dizajnirao je poznati nizozemski arhitekt Donald Starkey. Jahta je predviđena za boravak 12 gostiju te 14 članova posade, a uz brojne salone i udobnosti ima i heliodrom.

Linker
17. travanj 2024 21:06