GLORIA IN VOLI

Tjedna top lista IN komada

Donosimo vam tjednu listu artikla koje bismo rado vidjeli u našem ormaru. Severina, Anita Dujić Veljača, Nina Badrić, Katie Holmes i Neymar mlađi naši su glavni protagonisti trendova ovog tjedna. Pogledajte zašto su se našli na našem top 5.

1. Kao iz crtića

Nedavno održana gala priredba u organizaciji njujorškog muzeja Metropolitan, popularni Met Ball, bila je prilika da se odjenu prave balske haljine. Katie Holmes u žutoj opravi sve je podsjetila na Disneyevu Ljepoticu iz crtića Ljepotica i zvijer.

2. Cvjetna haljina

Pjevačica Nina Badrić izgledala je baš retro šik u haljini s printom tropskog cvijeća koji je spojila s klasičnim balonerom i fluorescentnim štiklama. Sličan izgled možete postići i ovim modelom (499 kn, Zara ).

3. Naočale

Dvotonski efekt simbolizira njegov nemiran duh, a jarke boje rodni Brazil: kolekcija sunčanih naočala Police nadahnuta je nogometašem Neymarom mlađim, ambasadorom brenda. (1120 kn)

4. Traper raj

U centru Zagreba, na 135 metara kvadratnih, prostire se raj za sve ljubitelje klasičnog američkog ležernog stila: trgovina Hilfiger Denim s kolekcijom muške i ženske odjeće te modnih detalja. U bogatu ponudu uvjerila se i manekenka Anita Dujić Veljača.

5. Japanke

Ženama najomiljenija ljetna obuća više nije samo udobna već i izgleda glamurozno. A najveći je izbor u trgovini Mass . Pjevačica Severina Vučković ondje je odabrala Ipanema model u tirkiznoj boji. Koje ćete vi?

Linker
23. travanj 2024 10:04