GLORIA IN VOLI

Tjedna top lista trendova

Gloria IN predstavlja vam listu trendova koji su obilježili protekli tjedan. Modni dodaci, odjevne kombinacije, orginalni prostori i praktični odjevni komadi našli su se na prošlotjednoj top 5 listi, a mogu vam poslužiti kao inspiracija za vlastite modne iskorake i izlaske.

1. Žive barbike

Cure željne promjene mogu isprobati novu boju kose – i to ružičastu. Rihanna ju je prije nekoliko dana isfurala u mladenačkom stilu, dok je nedavno predstavljena cruise kolekcija kuće Chanel pokazala njenu glamuroznu stranu.

No prva se još prošle godine, u Barbie izdanju pojavila domaća zvijezda, voditeljica Petra Nižetić.

L’Oreal Professionnel Hairchalk kreda za kosu 155 kn, u ovlaštenim frizerskim salonima.

2. Malo previše

Elena Lenina doslovno je shvatila trend predimenzioniranog nakita. Naime, velike perle jesu u modi, no s ovima koje je ruska glumica nosila na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu mogao bi se bez problema zaigrati picigin.

3. Suhi badić

Čekati da se osuši gornji dio badića prava je muka. No austrijska tvrtka Palmers doskočila je tom problemu: grudnjaci iz nove kolekcije opremljeni su jastučićima koji ne upijaju vodu. (531 kn)

4. U skladištu

Luku Grubišića i Lanu Puljić osim privatnih vežu i poslovne veze. U centru Zagreba otvorili su Skladište, prodajni prostor sa svojim modnim markama Lokomotiva i LukA Couture. A osim gotovih ondje će se moći naručiti i komadi po mjeri.

5. Kristali za dan

Manekenka Miranda Kerr zabljesnula je na gala večeri u rodnom Sidneyu. Kao zaštitno lice kuće Swarovski predstavila je novu kolekciju nakita koja promovira svakodnevni luksuz: komade koji su zbog jednostavnog dizajna prikladni i za dnevne prilike.

Linker
27. travanj 2024 16:56