MUŠKARAC IZ SNOVA

Tko je novi dečko Hilary Swank?

Američka oskarovka Hilary Swank (38), zvijezda filmova “Dečki ne plaču” i “Djevojka od milijun dolara”, ponovno je sretna u ljubavi. Nakon što je u svibnju ostavila glumačkog agenta Johna Campisija s kojim je provela pet godina, Swank je u Parizu viđena kako razmjenjuje nježnosti s trgovcem nekretninama Laurentom Fleuryjem (37). Par navodno u Parizu već neko vrijeme dijeli i stan, a Swank se odlično slaže i s dvoje djece koje Fleury ima iz prošle veze.

Fleury, koji je poslovno pravo studirao u Bordeauxu, tečno govori engleski i francuski te je zaposlen u kompaniji Regenium Capital. Ovaj horoskopski djevac pasionirani je daskaš i skijaš na vodi, a kako se od njegova znaka i očekuje vrlo je romantičan – omiljeni film su mu “Mostovi okruga Madison”, a glazbeni ukus odredili su mu U2, Norah Jones, Duffy, The Clash i The Doors.

Na svom Facebook profilu još je 2010. zapisao:

– Žene žele biti voljene ne stoga što su lijepe, dobre, fino odgojene, inteligentne ili dražesne, nego zato jer su svoje.

Čini se da Hilary Swank, koja je od 1997. do 2006. bila u braku s kolegom Chadom Loweom, može biti itekako zadovoljna izborom.

Linker
20. travanj 2024 03:17