Facebook TLZP
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

TLZP Zastrašujuć Luka Bulić kao Massimo pobjednik je druge emisije

Luka Bulić odnio je pobjedu u drugoj emisiji popularnog showa svojom fizičkom transformacijom i vokalnom interpretacijom Massima.

Luka Bulić utjelovio je Massima i izveo njegovu baladu Suze nam stale na put. Trenerica Martina Tomčić još prije izlaska na pozornicu rekla je kako je Luka zastrašujuće dobar kao Massimo, a to se i pokazalo:

– Od ovog bolje ne može – rekla je Sandra, a Đuro i Tomo su se složili da je bio fascinantan. Luka je ‘skinuo’ svaki Massimov pokret i uzdah nevjerojatno precizno, a ulogu nije napuštao cijelu emisiju. Novac koji je osvojio donirao je udruzi ‘Svjetlo’ iz Zadra.

Facebook TLZP

U drugoj emisiji druge sezone showa Tvoje lice zvuči poznato Maja Šuput transformirala se u Katy Perry, Renata Sabljak u Georgea Michaela, Ivana Marić u Justina Timberlakea Ivan Šarić u Antonia Banderasa, Maja Posavec u The Jackson 5, Dušan Bučan u Milu Hrnića i Saša Lozar u Eltona Johna, a njihove izvedbe, iz stalne članove žirija Sandru, Tomu i Đuru, o cjenjivala je i Mila Elegović.

Maja Šuput na pozornicu je izašla u vjenčanici i u ulozi mladenke otpjevala veliki hit Katy Perry Hot ‘n’ Cold za što je pokupila samo pozitivne kritike žirija: Mila Elegović pohvalila je njeno pjevačko umijeće, Sandra senzacionalan izgled, a Đuro je ostao bez riječi.

Facebook TLZP

Nova TV

Renata Sabljak bila je u ulozi Georgea Michaela: Tomo je rekao kako je pogodila sve, Mila je također bila oduševljena, Đuro je imao jedino primjedbu na sviranje gitare.

Facebook TLZP

Nova TV

Ivana Marić transformirala se u Justina Timberlakea i Milu Elegović ostavila bez daha:

– Jako si talentirala za ples, tako mekani pokreti. Slobodno si svaki dan možeš govoriti: ‘Ja sam genijalna’ – rekla je oduševljena glumica. Sandra je pak Ivani rekla kako je odlična u muškim ulogama, baš kao što je Minea bila prošle sezone.

Facebook TLZP

Nova TV

Ivan Šarić očarao je kao Antonio Banderas:

Nemam ni jednog izraza a da nije vulgaran, gledao sam te u transu – rekao je Đuro i dodao da će mu dati maksimalan broj bodova.

Mila i Sandra pohvalile su njegovu boju glasa, a Sandra mu je zapjevala Besame mucho.

Facebook TLZP

Maja Posavec u ulozi The Jackson 5 dobila je samo pozitivne kritike žirija:

– Tako si slatka da bih te poveo kući – komentirao je Đuro, a ostali su se složili da je Maja majstorica transformacije jer je privatno vrlo mirna, a na pozornici krajnje uvjerljivo iznosi vrckave i dinamične izvođače.

Facebook TLZP

Dušan Bučan zamaskirao se u dubrovačkog pjevača Milu Hrnića i zaradio pohvale ponajviše za energiju koju je uspio prenjeti: Sandra ga je pohvalila za vokal, a Mila za glumački angažman.

Facebook TLZP

Pobjednik prve emisije Saša Lozar oduševio je i u ulozi Eltona Johna: od izgleda, do intonacije, čak i naglaska. Đuro ga je pitao je li živio u Engelskoj, a Sandra je rekla kako joj je on najveće iznenađenje u showu.

Facebook TLZP

U sljedećoj emisiji Luka Bulić transformirat će se u glazbenu divu Celine Dione, Renata Sabljak utjelovit će Whitney Houstin, Ivan Šarić Boba Marleya, Maja Šuput Robina Thickea, a Ivanu Marić gledat ćemo kao Gwen Stefani. Saša Lozar imitirat će Jelenu Rozgu, Dušan Bućan Meghan Trainor, a Maja Posavec dobila je zadatak prerušiti se u Hladno pivo.

Linker
24. travanj 2024 16:54