Narodni radio
GLAZBENI SHOW DALIBORA PETKA

Tony Cetinski: Opasno je maskirati se u Željku Markić

Poznati pjevač gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka u kojem je najavio ovogodišnji karneval u Lisinskom na kojem će biti glavna zvijezda, a slušateljima je savjetovao kako da se maskiraju.

Tony Cetinski (44) nastupit će na karnevalskom spektaklu Lisinski pleše pod maskama koji će se održati. 1. ožujka, a cijeli program vodit će Sanja Doležal (50).

– Baš se veselim, jer to će biti moj prvi posjet Tonijevom koncertu priznala je poznata pjevačica i voditeljica kojoj je Tony preporučio da se maskira u Hurem, a on će doći kao Sulejman.

Voditelj Dalibor Petko osmislio je zanimljiv zadatak u kojem je Tony morao savjetovati slušateljima kako da budu što sličniji zvijezdama u koje se žele maskirati. Pjevač je naglasio da samo mršavi mogu biti Tatjana Jurić (32), a oni koji žele biti Ivica Kostelić (34) moraju nabaviti skije i srebrnu medalju.

Za sve koji se žele maskirati u Slavka Linića (64) preporučio je da uzmu fiskalnu kasu u ruke, a onima koji su mislili biti Željka Markić (49) savjetovao je da odustanu od ideje jer bi to moglo biti opasno.

Tony je u showu otkrio da će u travnju objaviti novu pjesmu, a za listopad priprema novi album:

– Moja je želja plesniji album, na tragu Dina Dvornika koji je ostavio veliku prazninu – priznao je poznati pjevač.

Pogledajte video!

Linker
26. travanj 2024 00:13