Instagram
UTJECAJNI MALIŠANI

Top 10 najutjecajnije djece svoga vremena

My1stYears.com objavio je popis deset najutjecajnijih mališana na svijetu. Vođeni kriterijima marketinškog potencijala djeteta, njegovog potencijala kao budućeg odraslog te materijalne vrijednosti njegovih roditelja – sastavili su prestižnu listu na kojoj su se našla djeca najutjecajnijih roditelja današnjice.

Prvo mjesto pripalo je malenom princu Georgeu koji je proglašen najutjecajnijim mališanom svoga vremena. Slatki osmomjesečni dječak je trenutačno na svojoj prvoj turneji po Novom Zelandu i Australiji i smiješi se s naslovnica diljem svijeta.

Foto: AFP/Cropix

Drugo mjesto pripalo je dvomjesečnom Ericu, sinu Simona Cowella, kod nas najpoznatijem kao sucu žirija TV emisija poput The X Factora i Britain’s Got Talent, i njegove djevojke Lauren Silverman.

Foto: Instagram

Na trećem mjestu je malena Blue Ivy, kćer pjevačice Beyoncé i repera Jay Z-a. Nakon što je odradila turneju sa svojom slavnom mamom, dvogodišnjakinja je pokazala i zanimljive odjevne kombinacije.

Foto: Instagram

North West, kćer Kanyea Westa i Kim Kardashian svoj prvi društveni izlazak imala je sa samo tri tjedna starosti. Malena plijeni pažnju gdje god se pojavila i zato se našla na četvrtom mjestu.

Foto: Instagram

Harper Beckham, četvrto dijete nogometaša Davida Beckhama i dizajnerice Victorie već duže vremena oduševljava svojim kombinacijama, a sa samo 14 mjeseci već je sjedila u prvom redu na reviji svoje mame.

Foto: Instagram

Sophia Ecclestone Rutland, unuka Berniea Ecclestonea te Elijah Furnish John, sin gay para Eltona Johna i njegovog partnera Davida Furnisha, našli su se na šestom i sedmom mjestu.

Osmo mjesto je pripalo Shakirinom sinu kojega ima s nogometašem Gerardom Piquéom, malenom Milanu.

Još jedno kraljevsko dijete Mia Tindall, kćer Zare Phillips i Mikea Tindalla, našlo se na popisu i to na devetom mjestu, dok je maleni Rex Wood, sin voditeljice Fearne Cotton i basista Jessie Wooda zauzeo deseto mjesto.

Linker
20. travanj 2024 11:39