Splash
NAJBOLJA LJETOVALIŠTA

Top 5 omiljenih ljetnih destinacija poznatih i slavnih

Zvijezde za ljetovanje rado biraju destinacije koje će im osigurati privatnost i odmor daleko od objektiva paparazza, no ipak nekim odredištima ne mogu odoljeti pa su tamo redoviti gosti. Pogledajte kojih je to pet destinacija bogatim i slavnima među najdražima.

1. Ibiza

Meka noćnih klubova savršeno je odredište za sve željne ludog provoda i redovita je stanica luksuznih jahti, a na Ibizi se redovito mogu vidjeti najveće zvijezde – Mariah Carey ovog je ljeta već posjetila španjolski otok zabave, dok su lani tamo uživali Orlando Bloom, Naomi Campbell, Kate Hudson i brojni drugi.

Foto: PaulMeek78/Pixabay

Foto: PaulMeek78/Pixabay

2. St Barts

Destinacija koju često nazivaju “igralištem za bogate i slavne” poznata je po svojim prekrasnim plažama na kojim redovito uživa manekenka Kate Moss, a taj karipski otok često je odredište i slavne pjevačice Beyonce.

FOTO: Torrey Wiley/Flickr

FOTO: Torrey Wiley/Flickr

3. Cabo San Lucas

Slavne “prijateljice” Jennifer Aniston i Courtney Cox,svako ljeto provedu zajedno u poznatom ljetovalištu Cabo San Lucasu u Meksiku.

FOTO: Vox Efx/Flickr

FOTO: Vox Efx/Flickr

4. Fidži

Pierce Brosnan, Michelle Pfeiffer te Nicole Kidman i Keith Richards ne mogu se zasititi otočja koje, kako oni kažu, nudi apsolutno sve.

FOTO: Muha/FreeStockPhotos.biz

FOTO: Muha/FreeStockPhotos.biz

5. Saint- Tropez

Francuska rivijera privlači zvijezde kroz cijelu godinu, ali osobito je popularna kao ljetna destinacija koju za odmor često biraju Lindsay Lohan, Victoria Beckham, Katie Holmes, ali i njen bivši suprug Tom Cruise.

FOTO: ellevalentine/Flickr

FOTO: ellevalentine/Flickr

Linker
27. travanj 2024 19:33