INTERVJU

U NOVOJ GLORIJI Danijela Martinović otkriva planove za budućnost

Nakon 27 godina pjevačke karijere Danijela Martinović (44) ostala je sitna, dinamitna i – romantična, a to će i pokazati 28. veljače u zagrebačkoj dvorani Lisinski gdje će održati koncert koji je nazvala “Jednu za ljubav”.

Splićanka je pripremila i hitove koje je davnih godina pjevala s grupom Magazin te je do najsitnijih detalja isplanirala modni aspekt svog glazbenog spektakla. Prema njezinim se mjerama, naime, u radionicima Arileo, Cadieux i Aleksandra Dojčinović završavaju raskošne haljine od čipke, brokata i svile, jer tijekom koncerta planira se presvući – barem četiri puta.

I dok se priprema za glamurozni nastup, s nostalgijom se prisjeća Splitskog festivala 1989. i svog debija.

– Izašla sam na pozornicu u ružičastom kompletiću koji mi je mama sašila – smije se Danijela, koja je puna planova za budućnost. A počinje ih ostvarivati odmah nakon koncerta, kad joj izlazi knjiga poetskih zapisa “Šalabahter života”.

Anita Vučinić Naprta

Intervju s Danijelom uoči njenog koncerta u Lisinskom u kojem govori o planovima za budućnost, glazbi, modi, ali i udaji pročitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 25. veljače.

Linker
16. travanj 2024 19:44