Zvonimir Ferina
MALI ZAOKRET

U NOVOJ GLORIJI Nova karijera Kristine Šalinović

Nakon što je osvojila svjetske piste i naslovnice prestižnih magazina, manekenka iz Makarske otvorila je novo modno poglavlje, dizajnirajući printeve za domaću marku Flying Donkey.

Otkako je u listopadu 2010. zahvaljujući Marcu Jacobsu, ta dašnjem krea tivnom direktoru modne kuće Louis Vuitton, dobila priliku prva prošetati pistom na predstavljanju njegove proljetno – ljetne kolekcije, karijera 25-godišnje Makaranke Kristine Šalinović u stalnom je usponu.

Foto: Zvonimir Ferina

Ubrzo je postala jedan od najtraženijih svjetskih modela, krasila je naslovnice svih najvažnijih modnih časopisa, prva je Hrvatica na naslovnici talijanskog Voguea, a nedavno se odlučila okušati i u još jednom aspektu mode. Udružila je, naime, snage s Hrvojem Martinkom i Ivanom Širanovićem, kreativnim dvojcem domaće marke Flying Donkey, te dizajnirala mini kolekciju majica s printom.

Mara Modrić

Sve o novoj karijeri Kristine Šalinović čitajte u tiskanom izdanju Glorije, a dotad pogledajte kako se kroz godine mijenjala jedna od naših najuspješnih manekenki.

Sva lica Kristine Šalinović

Linker
23. travanj 2024 18:30