Antun Čajkovac
INTERVJU ZA GLORIA.HR

U Tučepima ću se pripremati za veliki dan

Žanamari Lalić u zadnje vrijeme uvelike je prisutna u javnom društvenom životu. Glazbeni spot za pjesmu Oči u Oči u kojem se pjevačica i članovi njenog benda J’Animals pojavljuju goli izazvao je veliku pozornost, Žanamari je pohodila nedavno završen Cro A Porter na kojem se odmah pojavila u netom predstavljenoj kreaciji, a za ovo ljeto najavljuje i vjenčanje sa splitskim manekenom Mariom Perčićem. Sve je to bio povod da sa Žanamari povedemo mali ženski razgovor o modi, ljubavi, karijeri i životnim uzorima.

Žanamari, kako komentirate što vas se u javnosti više percipira po vašim modnim kombinacijama i frizuri nego glazbi koju stvarate?

Nisam to primjetila.

Kako ste zadovoljni razvojem Vaše glazbene karijere? Na čemu sada radite?

Uživam u stvaranju i sviranju sa svojim J’Animalsima. Prošli singl i spot Oči u oči prošao je odlično, a sada spremamo jedan ljetni singl koji se zove Prokleto lagano i upravo ga miksa naš gitarist Gordan Dragić.

Koliko vam je moda bitna u životu? Volite li šoping?

Jako volim modu i najčeće pratim revije kao recimo izložbu umjetničkih slika, jer kao i svaka druga umjetnost moda može pružiti višeslojan doživljaj ako joj tako pristupiš.

Koji vam je apsolutno najdraži odjevni komad – izdvojite jedan!

Crna kožna jakna.

Uskoro se udajete. Kako vam protiče „zaručniko razdoblje“? Da li jedva čekate stati pred oltar?

Zaručnički dani mi prolaze u sreći i blagostanju. I jako se veselim tom danu i ostatku života sa svojim budućim suprugom.

Možete li nam otkriti hoće li biti velika ili mala svadba i kako ste zamislili svoj veliki dan?

Ne bih otkrivala detalje.

Poznato je da već niz godina živite u Zagrebu. Nedostaje li vam more i Dalmacija i gdje se vidite u budućnosti?

Svako ljeto provedem doma u Tučepima, pa ću tako i ove godine, samo ovaj put idem malo ranije da se u miru pripremim za veliki dan.

Koja je vaša životna filozofija?

Osho.

Osjećate li se bolje kao plauvša ili kao crnka?

Uvijek!

I za kraj, imate li neke kako glazbene tako i životne uzore?

Kreativnost i pozitivna energija su osobine koje cijenim kod ljudi i njegujem kod sebe. U glazbenom pogledu idole mogu nabrajati do prekosutra, Josh Homme, Jerry Cantrell, Mike Paton, Dave Grohl, Jimmy Page, Jim Morrison, Hendrix, Ozzy itd…

Linker
02. svibanj 2024 18:04