BORBA ZA 300 TISUĆA KUNA

UPOZNAJTE STANARE Počela nova sezona Big Brothera

Nakon devet godina najpopularniji svjetski reality show vratio se na zagrebačku lokaciju – u Big Brother kući u Dubravi stanari će provesti 50 dana, a samo jedan će iz sedmotjedne izolacije otići kao pobjednik.

Pod “budnim okom i uhom” 50 kamera i mikrofona u osmoj sezoni reality showa stanari će se natjecati za 300 tisuća kuna.

U Big Brother kuću prvi je ušao Neno Pavinčić (39), televizijski i radijski voditelj, koji je već na samom početku dobio tajni zadatak. Neno mora svojim ponašanjem natjerati da ga stanari prvog izbace iz kuće, a ako u tome uspije postat će voditelj showa.

Nakon njega u kuću su ušli Violeta Terček, bivša natjecateljica showa “Tri, dva jedan – peci!” iz Dugog sela te bivši nogometaš Romano Obilinović iz Splita.

Bodybuilderica Tamara Posavčić, koja je bila Miss fotogeničnosti na izboru za Miss sporta i radijski voditelj Dražen Kocijan Kocka također će pokušati osvojiti glavnu nagradu, a u kući su im se pridružili Katja Usenik, koja se bavi trgovinom fitness opreme i sportske prehrane te obožava tetovaže, i profesionalni MMA borac Ivica Trušček.

Stanari su se posebno oduševili kada su u Big Brother kuću ušle splitska pjevačica Kristina Vukas i zagrebačka pjevačica Ines Huskić, a nakon njih stigli su manekenka Marina Raguž i model Fabio Čulinović.

U Big Brother kuću ušli su i zagrebački roker Jurica Pađen te Branimir Kamber, terapeut kojeg će mnogi prepoznati jer je snimio brojne reklame.

Nakon što je svih 13 stanara ušlo u kuću, Big Brother zatražio je od njih da nominiraju osobu koju žele izbaciti iz natjecanja. Najviše nominacija dobila je Tamara i odmah napustila BB kuću. Nakon njenog izlaska bilo je jasno da Neno nije uspio izvršiti prvi zadatak, a odmah su uslijedile nove nominacije – stanari su ovog puta nominirali Nenu i Marinu.

Profile natjecatelja pogledajte u fotogaleriji!

Linker
25. travanj 2024 15:25