NEKA OSTANE MEĐU NAMA: MAKING OF - 4. DIO

Uživam biti u blaženom stanju

-Muči je njen muškarac koji nije onakav kakav bi ona htjela da bude. Sviđa mi se kod nje što pokazuje širok dijapazon emocija i samim tim je zanimljiv lik – izjavila je na setu snimanja „Neka ostane među nama“ glumica Daria Lorenci, koja glumi Anamariju, nezadovoljnu suprugu koja se u jednom trenutku čak i fizički „obračunava“ s nevjernim suprugom Nikolom, kojeg glumi beogradski glumac Miki Manojlović.

U nastavku uvida u snimanje filma “Neka ostane među nama” redatelja Rajka Grlića, nakon tuče i snimanja “vruće” ljubavne scene, Sarajka je opisala kako se uspjela povezati sa svojim likom.

-Također sam se uživjela u to što Anamarija cijeli film prolazi kroz razne faze trudnoće, od prvog do zadnjeg mjeseca. Ono što mi je najvažnije su odličan scenarij i super partneri s kojima se veselim glumiti. Sve u svemu – velik izazov – izjavila je 32-godišnja glumica.

Ekipi su se na snimanju pridružili i zagrebački glumci Bojan Navojec, Nataša Dorčić i Ksenija Marinković, a redatelj Rajko Grlić nastavlja izvještavati o anegdotama u svom blogu, koji od početka snimanja vodi na Glorijinoj internetskoj stranici.

Linker
30. svibanj 2024 19:05