SPREMNA NA POSLJEDICE

Vanna žali zbog nesreće

Tri godine nakon albuma “Ledeno doba“, Vanna se sprema na izdavanje nove studijske kolekcije naslova “Sjaj“ koja bi se u proljeće sljedeće godine trebala pojaviti na tržištu.

Pjevačica se nalazi na diskografskoj prekretnici budući da joj je dugogodišnji ugovor u Croatia Recordsu istekao, no svjesna je da podrška izdavača više i nije presudan element u promociji glazbenog projekta.

− Voljela bih se povezati s nekom od slušanijih radiopostaja, medijskih kuća ili tvrtkom. Ugovor u Croatia Recordsu ne planiram produljivati. Zasad još nemam dogovorenu suradnju u tom smislu, ali mislim da će početak iduće godine donijeti konkretne kontakte u tom pravcu − otkrila je Vanna Slobodnoj Dalmaciji.

Album “Sjaj“ poseban je i po tome što se Vanna konačno, nakon skoro 20 godina karijere, odvažila otpjevati dvije vlastite, autorske pjesme.

− Nikad nisam odustala od želje da radim svoje pjesme, možda su me neki u tom smislu prerano otpisali. Na novom albumu imam dvije autorske pjesme za koje sam napisala tekst, glazbu, a imam i viziju aranžmana. Produkciju tih dviju pjesama uglavnom će raditi Predrag Martinjak Peggy. Meni je malo dosadilo dobivati gotove proizvode od drugih, s godinama sam i ja naučila nešto o autorstvu − objašnjava Vanna.

Ostatak albuma povjerila je starim suradnicima Bruni Kovačiću, Aleksandri Milutinović te Anti Pecotiću, a vrijeme izlaska albuma bit će svima atraktivno doba − konac proljeća i početak ljeta.

− Sada se pripremam za božićni koncert u Bjelovaru, za Novu godinu nisam još ništa planirala − kazala je Vanna, osvrćući se i na nedavnu prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđeno nekoliko osoba.

− Žao mi je zbog nesreće koju smo doživjeli. Vozila sam se s mamom u bolnicu, u posjet baki koja je na umoru, i sudarila sam se u ulici u kojoj sam rođena, u mom rodnom gradu. Vjerujem da možete misliti kako sam se osjećala. Žao mi je te cure koju sam lakše ozlijedila, no s njom sam u kontaktu, a snosit ću i sve ostale konzekvence u prometnom smislu. Vozačku dozvolu imam 15 godina i ovo je prvi put da mi se ovakvo što dogodilo.

Linker
26. travanj 2024 05:03