U NOVO GLORIJI

Vanna: Udaja za Andriju Vrdoljaka nije utjecala na moju karijeru

– Ne želim ostati zarobljena u vremenu kada je bilo moje zlatno doba – kaže Ivana Vrdoljak Vanna (45), koja će se na koncertu u povodu 25 godina svoje glazbeničke karijere publici predstaviti u dosad neviđenom izdanju.

Na već rasprodanom obljetničkom nastupu 20. studenoga u dvorani Lisinski pjevat će bez svog benda i njihovih instrumenata priključenih na struju. Prvi put nastupit će s punim sastavom Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Zdravka Šljivca.

U velikom intervjuu za Gloriju Vanna se, među inim, osvrnula i na suprugov utjecaj na njenu karijeru.

Koliko vam je ulazak u utjecajnu obitelj Vrdoljak pomogao ili odmogao u karijeri?

– Ja sam se udala za Andriju Vrdoljaka, ne za njegovu obitelj, i to nikako nije utjecalo na moju karijeru. Uostalom, ja sam od 1990. za estradne potrebe samo Vanna i zbog toga nikad nisam požalila. Ja kao Vanna ovisim isključivo o sebi i publici. Za razliku od nekih, mislim da uopće nije dobro medijski eksploatirati vlastitu obitelj i zbog toga me mnogi smatraju dosadnjikavom. Trpaju me među dosadne jer nemam sočne medijske priče i skandale, no meni je drago da ih nemam.

Nevio Pintar

Cijeli intervju u kojem govori o ulozi sutkinje u talent showu Zvjezdice, svojoj ljubavi prema sportu, razočaranjima u karijeri, te o svojoj svakodnevnici i ljubavi s Andrijom Vrdoljakom koja traje već 20 godina čitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 29. listopada.

Linker
20. travanj 2024 12:33