HUMANITARNA AKCIJA

Veliko srce zagrebačkih "Medvjeda" i Aleksandre Dojčinović

Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović i hokejaši Medveščaka udružili su snage kako bi prikupili donacije za školske obroke djeci iz obitelji lošijeg imovinskog stanja diljem Hrvatske u kampanji #DaNeBuduGladni humanitarne udruge Portal dobrote.

Hokejaši Medveščaka odlučili su podržati veliku i važnu nacionalnu kampanju „Da niti jedno dijete u hrvatskim školama ne bude gladno“ čiji je cilj pomoći onoj djeci čiji roditelji nisu u mogućnosti financirati školske obroke zbog lošijeg imovinskog stanja.

Donacije će se prikupljati prodajom plišanih Medvjedica u kreacijama dizajnerice Aleksandre Dojčinović te prodajom ekskluzivnog kalendara s fotografijama hokejaša i Medvjedica tiskanog u limitiranom broju primjeraka.

Prodajom 30 plišanih Medvjedica plan je osigurati jednogodišnje obroke u školama za 30 hrvatskim učenika. Stoga je početna cijena jedne plišane Medvjedice u Aleksandrinoj kreaciji 1.600,00 kuna što odgovara vrijednosti školskih obroka za jedno dijete tijekom jedne cijele školske godine.

Linker
01. svibanj 2024 22:15