RIGOROZNA DIJETA

Victoria Beckham nakon poroda jede pet šaka hrane dnevno

Victoria Beckham (37) odlučila je dokazati da i nakon četvrtog porođaja može izgledati savršeno i imati ravni trbuh. Nakon što je prošli mjesec rodila kćerkicu Harper Seven, bivša članica grupe Spice Girls daje sve od sebe kako bi se vratila na tzv. veličinu nula. I dok njen suprug David (36) gotovo svaki dan uživa sa sinovima na plaži, poznata trendseterica gotovo da i ne izlazi iz njihove iznajmljene vile na Malibuu.

Kako bi se pripremila za nadolazeći tjedan mode u New Yorku, koji traje od 8. do 15. listopada, i vratila svoje tijelo u stanje kakvo je bilo prije trudnoće, Victoria se navodno pridržava režima prehrane koji se sastoji od dnevne konzumacije pet šaka punih hrane. Odrekla se šećera te jede porcije dimljenog lososa, škampe s čilijem, sushi od tune i kajganu.

– Victoria želi biti u najboljoj mogućoj formi za new York Fashion Week. Pet dana nakon poroda počela je svaki dan uzimati obroke bogate proteinima koje jede sa zelenim povrćem i litrama vode, grickajući samo bobice i orašaste plodove – rekao je izvor za magazin Grazia.

Uz svoj plan prehrane, bavi se i laganom tjelovježbom bez prevelikih napora jer ju doktor upozorio da od carskog reza treba proći najmanje osam tjedana prije nego što počne ponovno vježbati.

– Victoria radi nježne postporođajne vježbe i 10 minuta pilatesa dnevno. Za nekoliko tjedana vratit će se uobičajenoj rutini u teretani te će početi trenirati sa svojom trenericom Tracy Anderson – nastavio je izvor.

To nije prvi put da se ova modna dizajnerica bori sa skidanjem kilograma poslije trudnoće. Nakon rođenja svakog od trojice sinova, Brooklyna (12), Romea (8) i Cruza (6), Victoria je koristila kombinaciju piltesa i zavoja od algi – koji su joj navodno oduzeli nekoliko centimetara u struku – kako bi se vratila na svoju vitku figuru.

Linker
30. travanj 2024 22:00