instagram
U ULOZI MODNOG FOTOGRAFA

VIDEO: Cameron Diaz fotografira žene svih oblika i veličina

Video u kojem je popularna američka glumica u ulozi modnog fotografa i fotografira 40 žena različitih oblika tijela i težine kao dio promocje za njenu knjigu The Body Book koja izlazi 31. prosinca, američki mediji prenose kao nešto što će vam uljepšati dan.

Knjiga čiji podnaslov glasi “Zakon gladi, znanost snage, moć znanja i drugi načini kako voljeti svoje fantastično tijelo” govori što je Cameron Diaz naučila o nutricionizmu, vježbanju, dijetama i općenito dobrobiti tijela i zdravlju.

– To nije nikakav plan ni režim već samo informacije koje je dobro imati – rekla je glumica o knjizi u kojoj će se nalaziti i fotografije žena koje je glumica sama fotografirala.

Cameron je svoje modele pitala što najviše vole na svom tijelu i žene različitih tipova i građe tijela odgovarale su joj da je to stražnjica, ruke, grudi ili nešto drugo pritom se dobro zabavljajući s popularnom glumicom.

Četrdesetjednogodišnja Cameron svoju misiju shvaća vrlo ozbiljno i poručuje: “Probudite se. Volite sebe. Brinite za sebe. Vaše tijelo je najdragocjenija stvar koju imate.

Cameron Diaz bez šminke promovira zdrav životni stil

http://youtu.be/9cb8-NOM2zY

Linker
25. travanj 2024 09:46