AFP/Cropix / AFP
NA DODJELI ZLATNOG GLOBUSA

VIDEO George Clooney još jednom javno izjavio ljubav supruzi Amal

Preuzimanje posebne nagrade Cecil DeMille za životno djelo slavnom glumicu bilo još slađe zahvaljujući supruzi koja mu je bezuvjetna podrška i oslonac.

George Clooney (53) bio je ponosan na nagradu primljenu za svoj rad kao glumca, režisera i aktivista, ali je još ponosniji bio na Amal Clooney (36) koja ga je bodrila iz prvih redova.

– Iza mene je jedna odlična godina i pritom ne mislim samo na poslovne projekte. Cijeli život čekao sam ljubav poput ove, koja će me učiniti tako skromnim i sretnim – izjavio je i dodao kako ne može biti ponosniji na činjenicu što je Amalin suprug.

Ovo je ujedno bila i prilika za prvo zajedničko pojavljivanje bračnog para na crvenom tepihu otkako su upovili u bračnu luku, a za tu je priliku lijepa odvjetnica odjenula Diorovu haljinu koju je upotpunila vrlo efektnim modnim detaljem – bijelim rukavicama.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 11: Actor George Clooney and lawyer Amal Alamuddin Clooney attend the 72nd Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 11, 2015 in Beverly Hills, California.   Frazer Harrison/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
FOTO: AFP/Cropix / AFP

Foto: AFP/Cropix

Linker
29. travanj 2024 09:14