Screenshot Youtube
DOKUMENTARNI FILM

VIDEO Na ZagrebDoxu bit će prikazan film o pokojnoj Dolores Lambaši

Dokumentarac o tragično preminuloj glumici pod nazivom Naslovnica bit će premijerno prikazan na Zagrebdoxu, a u filmu glumica otkriva brojne strahove i nedoumice s kojima se nosila, piše Studio, prilog Jutarnjeg lista.

Dolores Lambaša tragično je preminula u listopadu 2013. godine u 32. godini života od posljedica automobilske nesreće koju je doživjela s poznatim glumcem i kolegom iz serije Stojanom Matavuljem (52).

Dokumentarni film o karizmatičnoj glumici snimila je poznata novinarka Silvana Menđušić, a film prati život glumice za vrijeme snimanja uspješne sapunice Ruža vjetrova u kojoj je igrala ulogu temperamentne odvjetnice Tamare Marin, prenosi Jutarnji.hr.

Dolores u filmu pokazuje sve svoje strahove, a osobito iskazuje želju da je mediji počnu prikazivati na drugačiji način, te da je prate zbog njezinih glumačkih angažmana. Zbog Stojanovih kritika glede toga čak se i rasplakala:

– Daješ im materijale. Pijem kavu ovdje, kupila sam haljinu ondje, udala sam se za ovoga, od ovoga sam se razvela. I to će ih zanimati dok se ne pojavi neka mlađa – rekao joj je poznati glumac, na što je Dolores odgovorila da nije ona kriva za ono što se s njom događa u medijima.

– Konačno želim biti ozbiljna i ozbiljno se baviti svojim poslom – izgovorila je glumica prije nego se rasplakala, prenosi Jutarnji.hr.

Film će premijerno biti prikazan na međunarodnom festivalu dokumentarnog filma ZagrebDoxu koji se održava od 23. veljače do 2. ožujka.

Pogledajte u videu dio dokumentarnog filma o Dolores Lambaši!

Linker
29. travanj 2024 07:00