Foto: Maja Jurović
MIRISI PROVANSE

VIDEO Pogledajte kako je bilo na promociji L'Occitanea i GlorijeGLAM

U novom i većem prostoru L’Occitane trgovine zamirisali su prirodni mirisi koji uvijek iznova osvajaju žene, ali i muškarce, diljem svijeta.

Badem, božur, trešnjin cvijet, lavanda i ruža samo su neki od mirisa Provanse koji su oživjeli City Center one West i na prvom katu preseljene prodavaonice ugostili brojne poznate osobe i žene iz poslovnog miljea na promociji novog broja GlorijeGLAM.

– Sretni smo što se preseljenje i ponovno otvaranje naše trgovine dogodilo baš u travnju, uoči Dana planeta Zemlje jer se čitava filozofija L’Occitanea temelji na ekološkim principima – otkrila nam je Dubravka Pacak, voditeljica maloprodaje u L’Occitaneu.

Prekrasan ambijet odgovara kombinciji brojnih mirisa prirode koji se stapaju u jedno, stoga ne čudi velik interes za proizvode koji se temelje na tradicionalnim recepturama i prirodnim sastojcima.

– Važno mi je da su kozmetički preparati koje koristim u svakodnevnoj njezi prirodni, lagani i prozračni – rekla nam je Antonija Stupar Jurkin, voditeljica RTL-a i dodala kako je upravo u L’Occitaneovim proizvodima pronašla ono što joj treba.

– Bitna mi je filozofija koja stoji iza brenda i koja u prvom planu ima specifičan odnos s prirodom. Osvojili su me mirisima koji nisu agresivni, a odgovaraju koži – istaknula je Tihana Harapin-Zalepugin, vlasnica modne agencije i dodala kako su joj L’Occitaneovi proizvodi posebno dragi jer u njoj bude sjećanje na putovanja u osobito dragu joj Provansu.

U ovaj ugodan i cvjetni ambijent odlično se uklopio i novi broj GlorijeGLAM koji svim kupcima poklanja jednu od tri kreme za ruke – s bademom, karite maslacem i citronovcem.

Novitete brenda, ali i novo izdanje GloriaGLAMA došle su podržati brojne poznate osobe. Među ostalima glumice Ornela Vištica, Marija Borić i Nela Kočiš, TV voditeljice Renata Sopek, Tea Blažević, Ana Strizić i Antonija Stupar Jurkin, modni dizajner Ivica Skoko, glumac i pjevač Nikša Kušelj i fotografkinja Mara Bratoš, baletni prvak Tomislav Petranović te mnogi drugi.

Okupljenim uzvanicima plesačica Ivka Armanda Todorović demonstrirala je senzualnost pokreta na šipki, gdje lijepo oblikovano tijelo osobito dolazi do izražaja, a upravo baršunasti fluid za tijelo i drugi proizvodi iz L’Occitaneove linije na bazi badema, idealni su za postizanje gipkosti kože.

Pogledajte fotogaleriju i video.

http://tv.jutarnji.hr/video/show/6b981d103f47de59880c45ac86ffa86f

Linker
25. travanj 2024 02:17