HTV
NAJLJEPŠI GLAS HRVATSKE

[VIDEO] THE VOICE Jacques Houdek smatra da ima najbolji tim: Najbolji su birali mene

U četvrtoj emisiji uživo u showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske nastupilo je 12 natjecatelja, po troje iz svakog mentorskog tima, a mentori su posljednji put imali priliku odabrati kandidata koji će nastaviti natjecanje.

Ovog puta publika je odlučivala o sudbini jednog pjevača iz svakog tima, a mentori su odlučivali tko od preostalih dvoje zaslužuje biti u polufinalu.

Emisiju popularnog showa otvorili su natjecatelji nastupivši sa svojim mentorima, a svi su zajedno završili nastup s Indirinom pjesmom Svijet voli pobjednike.

TIM TONY

Jure Brkljača svog je mentora oduševio izvedbom pjesme Posoljeni zrak i razlivena tinta, a Tony je priznao da je on njegov najveći obožavatelj od samog početka.

– Ne brini se za ženstvenost, ovo nije izbor miss – kazao je Tony Sari Barbarić nakon njene izvedbe pjesme You Shook Me All Night Long. Njen mentor naglasio je da zbog njenog pjevanja ljudi padaju na koljena te da mu je nevjerojatno drago što je imao priliku upoznati je.

Alen Bičević otpjevao je pjesmu Utorak, a nakon njegovog nastupa Tony je rekao da ga je Alen oduševio jer je pravi showman.

Publiku je osvojio Alenov nastup, a mentor je odlučio da u polufinale odlazi Jure, dok je kući otišla Sara kojoj je za utjehu dao lančić tima Tony.

TIM IVAN

Iva Gortan oduševila je izvedbom pjesme Gdje Dunav ljubi nebo, a Ivan je njen nastup nazvao fenomenalnim i naglasio da je odlično prenijela pjesmu.

– Večeras nam je priuštio jedan svoj tipičan nastup – započeo je nesigurno, a završio nevjerojatno – komentirao je Ivan nastup Marina Jurića Čivre koji je otpjevao pjesmu Soldier Of Fortune.

Elena Stella izvela je pjesmu Creep, a njen nastup, prema riječima njenog mentora, bio je čaroban.

– Zadnja dva tjedna imala je problema s glasom ali ovo je stvarno razvalila- otkrio je Ivan, dok je Tony izjavio da mu se čini da je upravo ona u Ivanovom timu imala najteži zadatak.

Marin je dobio najviše glasova publike, dok je Ivan morao odabrati između Elene i Ive.

– Ovo je stvarno najteža odluka dosad, prekrasno pjevate i divne ste osobe – izjavio je njihov mentor i odlučio da u polufinale odlazi Iva.

TIM JACQUES

Nina Kraljić izvela je pjesmu She Wolf (Falling To Pieces), a njen nastup ponovno je oduševio Jacqueasa koji je izjavio da je siguran da je njen nastup izazvao “kolektivni naježitis”.

– Ti si svjetska, nevjerojatno pjevaš i plešeš, moram ti se pokloniti – izjavio je Jacques nakon nastupa Eme Gagro koja je izvela pjesmu Uptown Funk te pokazala i svoje plesno umijeće.

Dino Petrić otpjevao je Tonyjevu pjesmu Kad žena zavoli, a poznati pjevač i mentor odmah nakon nastupa čestitao mu je na odličnoj izvedbi.

– Ti si pokazao već na audiciji da ćeš vrlo vjerojatno postati velika zvijezda hrvatske glazbene scene. Za tebe straha nema. Večeras si pokazao da si velik pjevač – izjavio je Jacques.

Publika je odlučila da u daljnje natjecanje odlazi Dino, a Jacques je morao birati između Nine i Eme.

– Vrlo odgovorno tvrdim da ste vas dvije najbolje pjevačice u ovom showu. Srce mi se slama što večeras moram tebe Ema poslati kući – izjavio je Jacques koji je dodao da se na audicijama okretao samo najboljima i da su najbolji birali njega.

TIM INDIRA

Iz Indirinog tima prva je nastupila Bruna Oberan s pjesmom Daleko Kemala Montena. – Kemo bi sigurno bio oduševljen tvojom izvedbom – izjavila je Indira nakon njenog nastupa i dodala da se vidi da je publika voli.

Mateo Resman otpjevao je pjesmu Zaklet ću se, a za njegov nastup Indira je imala samo riječi hvale te naglasila da je on već sada uspješan.

Ana Opačak za svoj je nastup odabrala pjesmu Purple Rain. – Bila sam malo skeptična oko odabira pjesme, ali ti si svojim prekrasnim glasom odlično izvela ovu pjesmu – izjavila je Indira.

Publika je odlučila da u nastavak natjecanja odlazi Mateo, a Indira je odlučila da u polufinale odlazi Ana.

U polufinale odlazi osam kandidata: Alen Bičević, Jure Brkljača, Iva Gortan, Marin Jurić Čivro, Nina Kraljić, Dino Petrić, Ana Opačak i Mateo Resman, a o tome tko odlazi u finale odlučivat će samo gledatelji.

Linker
16. travanj 2024 05:43