Screenshot/Youtube
NOVI TREND

VIRALNI HIT Je li ovo najgora frizura koju ste ikad vidjeli?

Sigurno ste imali trenutke kada ste jednostavno mrzili ono što vam je frizer učinio od kose, ali svako vaše loše iskustvo s frizurom sigurno nije gore od ovog.

Video koji je Barbershapp objavio na Facebooku u kratkom je vremenu postao viralan, a internet se nikada nije toliko slagao oko nečeg – to je najgora frizura koju su vidjeli.

Model Julia Andreeva strpljivo sjedi dok frizerka Aleona Starzhinskaia predstavlja “novi trend”. Frizura je u najmanju ruku neobična, a da nikad neće postati trend jasno su dali do znanja brojni gledatelji čiji komentari nisu bili nimalo blagi.

– Slično sam se ošišala kada sam imala četiri godine. Ne, nadam se da neće postati trend – napisala je jedna od komentatorica, dok je druga dodala kako je frizura daleko od poželjne i da misli kako može u ime svih reći kako sigurno neće postati najpoželjnija frizura.

Video su vidjeli milijuni, podijeljen je više od 90 tisuća puta, ali je skupio skromnih osam tisuća lajkova. Na svu sreću, Julia nije iz frizerskog salona izašla s tom frizurom.

– Slavila je rođendan i htjela ga je obilježiti brijanjem glave pa smo odlučile prije toga napraviti nešto zanimljivo i snimiti video – izjavila je Aleona i dodala kako su najprije obojile kosu u plavo, a zatim se bacile na šišanje koje je bilo čista improvizacija.

Pogledajte video koji je izazvao toliku pozornost!

Linker
29. travanj 2024 10:59