FARRAH FAWCETT

Vjenčanje u bolesničkom krevetu

Američka glumica Farrah Fawcett, zvijezda serijala “Charliejevi anđeli”, ponovno je završila u losanđeleskoj bolnici, kako bi primila dodatne tretmane u borbi protiv raka, te je hospitalizirana na najmanje dva tjedna, otkrio je upućeni izvor za časopis People. Nadalje tvrdi da 62-godišnja glumica, kojoj je prije tri godine dijagnosticiran rak debelog crijeva i čije je liječenje zabilježeno u dokumentarnom serijalu „Farrah’s Story“, sve više podliježe zloćudnoj bolesti.

-Prošli tjedan se malo oporavila i trebala je biti otpuštena kući, međutim stanje joj se drastično pogoršalo – tvrdi glumičin bliski prijatelj a njezin agent Arnold Robinson potvrđuje da je Fawcett i dalje na raznim tretmanima izliječenja.

Njezin dugogodišnji partner, glumac Ryan O’Neal (68) s kojim je započela vezu davne 1979. i s kojim ima 24-godišnjeg sina Redmonda, bio je zvijezdi stalna podrška od kad je saznala za bolest. U intervjuu s voditeljicom Barbarom Walters, O’Neal je otkrio da je ponovno zaprosio glumicu i da je ona pristala.

Gordana Kolanović

Linker
27. travanj 2024 15:54